10-06-2014

Kevään koulutusten ilmoittautuminen on käynnissä

Creditan koulutusten syksy alkaa tavalliseen tapaan julkisten hankintojen ajankohtaispäivällä, jossa käsitellään uutta hankintadirektiiviä ja sen lainsäädäntöön lähivuosina tuomia muutoksia. Hankintalainsäädännön uudistuksen lisäksi käsitellään myös tuoretta oikeuskäytäntöä. Kuten aina, myös suositut tarjoajan perus- ja jatkokurssimme, eli hyvän tarjouksen laatimisen perusteet sekä kelpoisuusehdot, tarjousten vertailu ja hankintasopimus ovat ohjelmassa. Uutuutena ohjelmassa on koulutus suunnittelukilpailuista. Tämä koulutus on suunnattu erityisesti arkkitehtitoimistoille ja suunnittelukilpailuja järjestäville hankintayksiköille.


Creditan koulutukset ovat käytännönläheisiä koulutuksia julkisten hankintojen aihepiiristä. Tavoitteemme on, että koulutuksissa opitusta tiedosta on välitöntä hyötyä asiakkaan työssä.

Koulutuksissa on mainittu onko koulutus suunniteltu tarjoajille vai hankintayksiköille vai soveltuuko se kummallekin osapuolelle. Esimerkiksi tarjoajan perus- ja jatkokurssit on suunniteltu nimenomaan tarjoajalle, kun taas esimerkiksi ajankohtaispäivässä ei ole merkitystä oletko ostaja vai myyjä.

Kouluttajamme tulevat Asianajotoimisto Juridia Bützowin julkiset hankinnat -tiimistä.

Creditan koulutukset järjestetään Helsingin ydinkeskustassa. Kaikki tämän kauden koulutukset järjestetään Scandic Simonkentässä.